Ninove 06 Jun 2020 - 09u42
Lichte regen
8.71°C

Een warm hart voor Schoonderhage

26 november 2017

#Ninove - Afgelopen weekend gingen Luc en Olivier De Bolle de uitdaging aan om gedurende 24 uur op de loopband te stappen en 24 uur op de rollen te fietsen. Dit hartverwarmende initiatief ging uit van een deel mensen die werkzaam zijn bij de NMBS in Denderleeuw en staat in het kader van De Warmste Week van Music For Life. Hun opbrengsten gaan naar Schoonderhage in Pollare, een instelling die zorgt voor mensen met een beperking.

Café Den Trappist was zo gastvrij om hun ruimte ter beschikking te stellen en heeft hen ook mee gesponsord door een deel van hun inkomsten af te staan.

Vader en zoon begonnen zaterdag om 14 uur aan hun marathon en werden aangemoedigd door talrijke aanwezigen, waaronder een aantal artiesten en sportmannen. Zondag kregen ze zelfs een bezoek van de sint, en het aftellen werd begeleid door den Belleman. Het zorgde voor mooie en ontroerende momenten onder de vele supporters!

Giften kan je nog steeds doen op volgend rekeningnummer:

BE11 0689 0695 2148

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons