Cannot get Ninove location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Een warm hart voor Schoonderhage

26 november 2017

#Ninove - Afgelopen weekend gingen Luc en Olivier De Bolle de uitdaging aan om gedurende 24 uur op de loopband te stappen en 24 uur op de rollen te fietsen. Dit hartverwarmende initiatief ging uit van een deel mensen die werkzaam zijn bij de NMBS in Denderleeuw en staat in het kader van De Warmste Week van Music For Life. Hun opbrengsten gaan naar Schoonderhage in Pollare, een instelling die zorgt voor mensen met een beperking.

Café Den Trappist was zo gastvrij om hun ruimte ter beschikking te stellen en heeft hen ook mee gesponsord door een deel van hun inkomsten af te staan.

Vader en zoon begonnen zaterdag om 14 uur aan hun marathon en werden aangemoedigd door talrijke aanwezigen, waaronder een aantal artiesten en sportmannen. Zondag kregen ze zelfs een bezoek van de sint, en het aftellen werd begeleid door den Belleman. Het zorgde voor mooie en ontroerende momenten onder de vele supporters!

Giften kan je nog steeds doen op volgend rekeningnummer:

BE11 0689 0695 2148

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons