Ninove 16 Jul 2018 - 01:12
Bewolkt
20°C

Bib zoekt tijdelijke werkplaats voor bus

01 december 2017
Bib zoekt tijdelijke werkplaats voor bus

Ninove - De bib van Ninove heeft een bibbus. Daarmee bezoekt ze de Ninoofse lagere scholen die de bus en zijn lading boeken met veel enthousiasme ontvangen. De bibbus zal in 2018 ook kleinschalig cultureel vertier naar enkele deelgemeenten brengen.

Er is nog wat werk aan de bibbus. Samen met de academie voor beeldende kunst wil de bib de bus in een hedendaags en Ninoofs jasje stoppen. Daarom is de bib op zoek naar een overdekte parkingplaats waar ook plek is om aan de bus te werken, bij voorkeur in Ninove of een deelgemeente.

Praktisch

  • De bib zoekt: 3 maanden overdekte parkeerplaats voor een bus met volgende afmetingen: 24 m lang, 2,5 m breed, 3,8 m hoog
  • Op regelmatige tijdstippen werken leerlingen van de academie beeldende kunst aan de bus. De locatie is dus ook toegankelijk.
  • Bij voorkeur de periode januari – maart 2018, maar andere momenten zijn mogelijk.
  • Interesse in dit mooie sociaalartistieke project? Doe de bib een voorstel – ook financieel -  voor het gebruik van deze werkplaats via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 054 32 40 04.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons