Ninove 20 Aug 2018 - 03:27
Bewolkt
18°C

Zandbergenaren schieten gezin getroffen door woningbrand te hulp

01 december 2017
Zandbergenaren schieten gezin getroffen door woningbrand te hulp

Op donderdag 30 november werd een Zandbergs gezin uit de Lestpolder getroffen door een zware woningbrand. Al snel werd in het dorp een hulpactie opgezet, gecoördineerd door de dorpsraad van Zandbergen die meteen ook een bedrag van 1.500 euro vrijmaakt voor het gezin.

In de Sint-Lutgardisbasisschool (Bovenkassei 12 Zandbergen), waar de 2 kinderen school lopen, werd meteen een inzamelpunt opgericht voor kleine spullen (lakens, handdoeken, …) en kledij voor het gezin. Hier help je momenteel het meest mee:

  • kledij jongens maat 104, 110, 122 en 128
  • Schoenmaten jongens 26 & 32
  • Maten vrouw L & XL
  • Maten man 32/34

De dorpsraad Zandbergen schenkt meteen 1.500 euro en komt binnenkort samen om te bekijken welke acties nog mogelijk zijn om het gezin een hart onder de riem te steken. Wie wil meehelpen kan zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Info bundelen we op de Facebookpagina van de Dorpsraad Zandbergen.

! DEEL DIT VERDER EN HELP HET GEZIN UIT ZANDBERGEN !

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons