Ninove 30 Mar 2020 - 21u31
Few Clouds
8.19°C

Stad ruimt ook sneeuw op fietspaden

01 december 2017
Stad ruimt ook sneeuw op fietspaden

De stadsdiensten zijn vandaag voor het eerst deze winter uitgereden om sneeuw te ruimen. Naast het ruimen en strooien van de wegen gaat er vanaf deze winter ook extra aandacht naar de fietspaden vertelt Werner Van Lancker van de technische dienst Ninove. Met de nieuwe kleinere machines die nu ingezet worden is het makkelijker werken op smallere fietsstroken. Prioriteit wordt gegeven aan de drukkere fietsroutes, oa de paden die veel gebruikt worden door scholieren. Na het ruimen van de sneeuw worden de fietspaden bestrooid met zout, hiervoor zal de nieuwe machine binnenkort nog uitgerust worden met een zoutstrooier.  Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons