Ninove 02 Jun 2020 - 19u54
Scattered Clouds
27.4°C

“Sweet Glenn” in het kader van de Warmste Week

02 december 2017
“Sweet Glenn” in het kader van de Warmste Week

De actie “Sweet Glenn” in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel “Music for Life”.

Op 15 december 2017 zou Glenn 16 worden.

Na aanhoudende pesterijen is Glenn op 12 juni 2017 uit het leven gestapt. Wij willen zijn verjaardag niet zomaar laten voorbij gaan en vonden het een goed idee om zijn verjaardag te combineren met een actie voor de warmste week van studio Brussel met als goede doel, Awel, een organisatie die zich inzet voor jongeren.

Een gezellig samenzijn voor de 16e verjaardag van Glenn. Appelterre Station, t'Angereelstraat 99 vanaf 19 uur

Dringend nood aan een gesprek?

Bel dan 1813

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons