Ninove 07 Jun 2020 - 10u07
Overcast Clouds
11.48°C

Stadsbestuur van Ninove nodigt zijn jubilarissen uit die 50 en 60 jaar gehuwd zijn

03 december 2017
#Ninove - Op vrijdag 1 december 2017 werden alle huwelijksjubilarissen die hun jubileum vieren tussen juli 2017 en december 2017 door het stadsbestuur uitgenodigd in ’t Kellenhof voor een etentje en een muzikaal optreden van Luc Jones. Een delegatie van het college van burgemeester en schepenen waren eveneens aanwezig, samen met de koppels die 50 en 60 jaar gehuwd zijn.

https://photos.google.com/album/AF1QipMvJdAU0Z_2IxKbOc9iiJAtt12WN_mUzczLB8OB

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons