Ninove 18 Jul 2018 - 22:29
Deels bewolkt
21°C

22ste Kerstmarkt in het hartje van Pollare

05 december 2017
22ste Kerstmarkt in het hartje van Pollare

Pollare - Stadsbelleman Hans Van Laethem zorgt op zondag 10 december voor de opening van de kerstmarkt om 15u en dat samen met Willie Verhegghe, Stadsdichter, - Viv Van Dingenen - Amarilis Temmerman en Cyriel uit Wittekerke
De kerstman zal snoepjes uitdelen op de binnenkoer van het Parochiaal Centrum samen met Cyriel en zijn orgeltje die zijn 20 jarig bestaan viert.
In de Kerk is er opnieuw een tentoonstelling van kerststallen gemaakt door de schoolgaande jeugd van Groot Ninove en omgeving en natuurlijk de prachtige levensgrote kerststal.

Optredens van "Streetband Uit de Klakke" en de "Studentenfanfare Ghendt"
Kermisattracties voor de kleinsten en optreden van vuurkunstenaar MAX.

Om 17u30 ter hoogte van de Pollarebrug de jaarlijkse ludieke duik van de Ninoofse ijsberen.
In 't Kafeeken van het Parochiaal Centrum van 18u tot 24u optreden van "Folkgroep BA-1" en in de zaal optreden van de "Helaasheid der Zingen"
Er is gratis busvervoer voorzien van 14u tot 22u vanaf het rondpunt Colruyt - vanuit Denderwindeke (Parking Voetballokaal Robbie) en uit Zandbergen aan de kerk.

http://kerstmarktpollare.be

 

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons