Ninove 01 Jun 2020 - 12u03
Scattered Clouds
14.56°C

Gezinsbond steunt onderzoek hart- en vaatziekten

09 december 2017
Gezinsbond steunt onderzoek hart- en vaatziekten

De hobbyclub van de Gezinsbond Ninove organiseerde zaterdag een Kerstverkoop in zaal Violon, met dank aan VIEF, ten voordele van het onderzoek naar hart- en vaatziekten van de KU Leuven. Alle deelnemers verkochten handgemaakte artikelen die ze zelf vervaardigd hadden, gaande van kerstboompjes over tekeningen, sierraden, breiwerkjes enz, de voorlopige opbrengst van de verkoop was 368 Euro en werd door de leden van de Gezinsbond overhandigd aan een afgevaardigde van Healty heart fund van de KU Leuven. Men kan ook donaties storten op BE45 7340 1941 7789, BIC-code KREDBEBB ter attentie van KU Leuven met de vermelding "400/0012/81045", voor giften vanaf 40 Euro per jaar ontvangt u een fiscaal attest.    Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons