Ninove 30 Mar 2020 - 13u17
Few Clouds
8.19°C

Bomen maken plaats voor voetpad

12 december 2017
Bomen maken plaats voor voetpad

In de Ninoofse deelgemeente Okegem is een gespecialiseerde firma in opdracht van de stad gestart met het rooien van de imposante bomen langs de de Hazeleerstraat. De bomen die in de zomermaanden zorgden voor een mooie dreef maar tijdens de herfst overlast veroorzaakten door de talrijk vallende bladeren in tuinen en op straat, waardoor de bewoners er een haat liefde verhouding mee hadden, moeten plaatsmaken voor de aanleg van een voetpad tussen de spooroverweg en de Aalstersesteenweg. De aanleg van het voetpad start begin 2018.   Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons