Ninove 01 Jun 2020 - 12u51
Scattered Clouds
14.56°C

Het is weer zover: Ninove On Ice!

12 december 2017
Ninove - Om de 2 jaar strijkt de ijspiste neer in Ninove. De stad Ninove hoopt zijn inwoners dan ook te mogen verwelkomen op Ninove On Ice, dit keer op het Niniaplein vlak voor het Ninia shoppingcenter.
Op vrijdag 15 december opent de piste haar deuren, in de voormiddag voor de scholen en vanaf de namiddag voor het grote publiek. Er is een uitgebreid programma voorzien, zodat iedereen wel een reden heeft om eens langs te komen. Zo is er opnieuw de show van Kevin Van Der Perren en kan u volledig gratis onze winnaar van "sterren op de dansvloer" in actie zien.
Daarnaast kan u ook een ploegje opstellen voor het ijshockeytornooi of gewoon eens langs komen met de kinderen voor een Meet & Greet met Maya De Bij of met de Kerstman. Naast de ijspiste zullen ook enkele chalets de sfeer verzorgen. De stad hoopt ook u er eens te mogen verwelkomen!! Het volledige programma kan u vinden op www.ninoveonice.be

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons