Cannot get Ninove location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Het is weer zover: Ninove On Ice!

12 december 2017
Ninove - Om de 2 jaar strijkt de ijspiste neer in Ninove. De stad Ninove hoopt zijn inwoners dan ook te mogen verwelkomen op Ninove On Ice, dit keer op het Niniaplein vlak voor het Ninia shoppingcenter.
Op vrijdag 15 december opent de piste haar deuren, in de voormiddag voor de scholen en vanaf de namiddag voor het grote publiek. Er is een uitgebreid programma voorzien, zodat iedereen wel een reden heeft om eens langs te komen. Zo is er opnieuw de show van Kevin Van Der Perren en kan u volledig gratis onze winnaar van "sterren op de dansvloer" in actie zien.
Daarnaast kan u ook een ploegje opstellen voor het ijshockeytornooi of gewoon eens langs komen met de kinderen voor een Meet & Greet met Maya De Bij of met de Kerstman. Naast de ijspiste zullen ook enkele chalets de sfeer verzorgen. De stad hoopt ook u er eens te mogen verwelkomen!! Het volledige programma kan u vinden op www.ninoveonice.be

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons