Ninove 16 Jul 2018 - 01:17
Bewolkt
20°C

Stadspersoneel komt met foute kersttrui naar het werk.

15 december 2017
Stadspersoneel komt met foute kersttrui naar het werk.

#Ninove - Wanneer je aan Kerst denkt, denk je al snel aan gezelligheid, cadeautjes en lekker eten.Voor veel gezinnen is het een traditie om bij elkaar te komen, samen te gourmetten en elkaar te verrassen met leuke cadeaus.

Dit is echter niet voor iedereen zo. In de oorlogsgebieden en in vluchtelingenkampen is het koud en gevaarlijk. Daarom.is Nationale ‘Ugly Christmas Sweater Day’ontstaan, Bij dit fenomeen, overgewaaid uit Amerika en Engeland, trekken steeds meer nuchtere mensen 'm ook naar het werk aan. Hoe fouter, hoe beter in 2017 valt deze op vrijdag 15 december. Iedereen wordt opgeroepen om vandaag je meest gênante kersttrui te dragen thuis en op het werk ! Een sweater met een kerstboom of een truitje met een rendier: je bent goed bezig als je die vandaag aan hebt, want het is Foute Kersttruiendag. Ook het stadspersoneel van de stad Ninove deed mee aan de kersttruiendag en dat in het bijzijn van Burgemeester Tania De Jonge en schepen Henri Evenepoel.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons