Ninove 31 May 2020 - 07u51
Clear Sky
15.05°C

Stadspersoneel komt met foute kersttrui naar het werk.

15 december 2017
Stadspersoneel komt met foute kersttrui naar het werk.

#Ninove - Wanneer je aan Kerst denkt, denk je al snel aan gezelligheid, cadeautjes en lekker eten.Voor veel gezinnen is het een traditie om bij elkaar te komen, samen te gourmetten en elkaar te verrassen met leuke cadeaus.

Dit is echter niet voor iedereen zo. In de oorlogsgebieden en in vluchtelingenkampen is het koud en gevaarlijk. Daarom.is Nationale ‘Ugly Christmas Sweater Day’ontstaan, Bij dit fenomeen, overgewaaid uit Amerika en Engeland, trekken steeds meer nuchtere mensen 'm ook naar het werk aan. Hoe fouter, hoe beter in 2017 valt deze op vrijdag 15 december. Iedereen wordt opgeroepen om vandaag je meest gênante kersttrui te dragen thuis en op het werk ! Een sweater met een kerstboom of een truitje met een rendier: je bent goed bezig als je die vandaag aan hebt, want het is Foute Kersttruiendag. Ook het stadspersoneel van de stad Ninove deed mee aan de kersttruiendag en dat in het bijzijn van Burgemeester Tania De Jonge en schepen Henri Evenepoel.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons