Ninove 01 Jun 2020 - 12u22
Scattered Clouds
14.56°C

Grote opkomst en sensibilisering voor Sweet Glenn

16 december 2017
#Appelterre - In juni stapte Glenn De Cooman uit het leven nadat een naaktfoto van hem was verspreid via Instagram.
Glenn zou op vrijdag 15 december zestien geworden zijn. Op deze dag organiseren zijn ouders, broer en vriendin "Sweet Glenn",
een warm samenzijn waarvan de opbrengst gaat naar jongerenorganisatie Awel.
 Het hartverwarmend initiatief ging door op vrijdag 15 december aan het station in Appelterre.
 Sweet Glenn is een actie in het kader van De Warmste Week van Studio Brussel. Er wordt ook gezorgd voor theelichtjes die voor Glenn z'n zestiende verjaardag aan zijn herdenkingsmonument aan het station kunnen worden geplaatst. Alle opbrengsten van die avond gaan naar de jongerenorganisatie Awel, die als doel heeft om kinderen en jongeren telefonisch en online bij te staan met alles wat hen bezighoudt.
Met deze actie wil men meegeven dat jongeren geen misbruik mogen maken van sociale media en dat ze, als zoiets gebeurt, hulp moeten zoeken.
 
Bekijk hier het indrukwekkende verhaal van Luis De Vuyst uit Ninove over pesten
 
 
Dringend nood aan een gesprek? Bel de Zelfmoordlijn 1813 https://www.zelfmoord1813.be/

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons