Ninove 06 Jun 2020 - 11u12
Lichte regen
8.71°C

Wagen knalt tegen verlichtingspaal

17 december 2017

Aspelare - Op de Geraardsbergsesteenweg in Aspelare is een bestuurster in de nacht van zaterdag op zondag met haar Mini Cooper tegen een verlichtingspaal geknald . De dame reed in de richting van Aspelare toen zij  de controle over haar wagen verloor vermoedelijke door het gladde wegdek. De Chauffeur is door de knal lichtgewond geraakt. De wagen moest worden getakeld. Ook de verlichtingspaal die op de grond belande zal moeten vervangen worden.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons