Ninove 29 May 2020 - 13u44
Clear Sky
10.04°C

Haal je gratis jaarkalender 2018 bij de stad Ninove

19 december 2017
Haal je gratis jaarkalender 2018 bij de stad Ninove

#Ninove - Waarom kom je in 2018 nooit meer te laat op een afspraakje? Omdat je een jaarkalender 2018 van de stad Ninove aan de muur van je keuken hebt genageld! De Ninoofse stadsfotografen Liesbeth Renneboog, Niels Hemmerijckx, Sara Lamens en Els Huart selecteerden elk drie knappe foto’s uit hun oogst van het afgelopen jaar. Daarmee maakten we een jaarkalender 2018. Je kan een gratis kalender afhalen in het stadhuis, de bibliotheek, cc De Plomblom, zwembad De kleine Dender, de sporthal, dienst toerisme (Hospitaalkapel) of het oud stadhuis.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons