Ninove 25 May 2020 - 17u13
Scattered Clouds
16.51°C

Nienofs veer au lauif brengt 11.700 euro op

22 december 2017
Nienofs veer au lauif brengt 11.700 euro op

#Ninove - Een team Ninovieters startte onlangs een Music for life-actie ‘Nienofs veer au lauif’ waarbij ze allerlei spulletjes verkochten met quotes in het Nienofs dialect erop, zoals ‘Madj au!’, ‘Lèrre’ en 'Kommisjes'. Uiteindelijk verkochten ze voor volwassenen en kinderen zo'n 450 Ninoofse sweaters, wat goed was voor een opbrengst van 11.700 euro. "Een onverwacht succes, maar zeker voor herhaling vatbaar", zeggen de initiatiefnemers. De opbrengst gaat integraal naar Teledienst Ninove.(em)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons