Ninove 05 Jun 2020 - 06u00
Broken Clouds
9.63°C

Kerstfeest voor bewoners van domein Castelmolen

27 december 2017
Kerstfeest voor bewoners van domein Castelmolen

In rusthuis Onze Lieve Vrouw met de Rozen op domein Castelmolen in Meerbeke werd een groots opgezet kerstfeest georganiseerd voor de bewoners. Er waren optredens van Eddy Herman, Katrien Gallez en Marco Bakker, er werd een porto en gebak voorzien voor de bewoners en er kon een dansje geplaseerd worden met het personeel van het animatieteam. Het werd een geslaagde namiddag waarvan de rusthuisbewoners genoten hebben.      Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons