Ninove 31 May 2020 - 08u11
Clear Sky
15.05°C

Daders plegen met gestolen nummerplaten ramkraak op PhoneCompany in Ninove

30 december 2017

#Ninove - In het Base center Phonecompany aan de vuurkruiserstraat in Ninove vond zaterdagochtend omstreeks zes uur een ramkraak plaats.

De daders maakten tijdens de ramkraak gebruik van een wagen met gestolen nummerplaten. Hiermee reden ze achterwaarts de inkomdeur van de winkel stuk , waarna ze een aantal goederen konden stelen

Het parket van Oost-Vlaanderen voert samen met de politie een onderzoek. Ook het labo is ter plaatse gekomen voor sporenonderzoek.Alles wordt in het werk gesteld om de verdachten op te sporen.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons