Ninove 02 Jun 2020 - 21u14
Scattered Clouds
27.4°C

Botsing nadat auto door rood licht rijdt in Voorde

30 december 2017

Twee wagens zijn zaterdagochtend rond 8.00 uur betrokken geraakt bij een verkeersongeval op het kruispunt de Kalvaar in Voorde Een van de bestuurders had het rode verkeerslicht genegeerd, waardoor de aanrijding onvermijdelijk was. Een vrouw liep lichte verwondingen op.De bestuurster van het andere voertuig,bleef ongedeerd.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons