Cannot get Ninove location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Eindejaarsperiode wordt afgesloten met kerstboomverbranding

10 januari 2018
Eindejaarsperiode wordt afgesloten met kerstboomverbranding

#Ninove - De leden van de vzw Rechteroever organiseren op 13 januari om 19.00 uur op het Dr. Hemmerijckxplein hun kerstboomverbranding. Een vijftal standjes van carnavalsverenigingen zullen iedereen vergasten in de sfeer van een ware kerstmarkt.Allemaal verschillende, speciaal voor jullie gekozen, drankjes en hapjes naar ieders meug maar wel allemaal in een gemoedelijke sfeer.

De organisatie wil er terug iets speciaal van maken. Hans, de Ninoofse Belleman, zal alles aan elkaar praten. De kerstbomen worden in brand gestoken door Prins Carnaval Prins Werneri en het volledige stadsbestuur. Dit om 19u30. Iedereen die zijn echte kerstboom kwijt wil mag deze op donderdagavond 11 januari komen deponeren op de brandstapel. Wel ZONDER versieringen!!!

Op het plein verwelkomen de Ninoofse Ijsberen jullie met een spektakel in een voor jullie geplaatst groot open lucht zwembad.Ook tijdens de avond is de reeds alom gekende snoepworp met talrijke prijzen die direct moeten worden afgehaald.Ook de winnaars van de eindjaar actie 2017, waar meer dan 1000 euro aan waardebonnen zal worden verdeeld, worden bekend gemaakt.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons