Ninove 29 May 2020 - 12u57
Clear Sky
10.04°C

Werken nieuw politiecommissariaat van start

11 januari 2018
Werken nieuw politiecommissariaat van start

#Ninove - Deze week zijn de afbraakwerken van start gegaan van een deel van de oude post- en VDAB-gebouwen langs de Bevrijdingslaan, deze zullen plaats maken voor het nieuwe politiecommissariaat. Momenteel is de aannemer gestart met het ontmantelen van de binnenzijde van de gebouwen en het verwijderen van de dakbedekking, tegen eind januari zou de sloop achter de rug zijn waarna onmiddellijk de bouw van de nieuwe gebouwen van start zal gaan. Het nieuwe politiecommissariaat zal in de loop van 2019 in gebruik genomen worden. Hiermee wil de stad alle politiediensten, die nu op twee locaties zitten, Onderwijslaan en oude rijkswachtgebouw op de Aalstersesteenweg, samenbrengen in één modern gebouw waar zich ondermeer een streng beveiligd cellencomplex zal bevinden. De huidige politieburelen aan de Onderwijslaan zullen worden ingenomen door andere stadsdiensten die momenteel met plaatsgebrek kampen. De stad investeert 8,5 miljoen euro in het nieuwe politiecommissariaat. Het postkantoor blijft op de huidige locatie en blijft open tijdens de bouwwerken. Er is in de Bevrijdingslaan ter hoogte van de ingang van het postkantoor een nieuw zebrapad aangelegd om de werfzone te vermijden voor voetgangers.   Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons