Ninove 06 Jun 2020 - 11u35
Lichte regen
8.71°C

Veel volk op geslaagde Kerstboomverbranding

14 januari 2018
Veel volk op geslaagde Kerstboomverbranding

De jaarlijkse kerstboomverbranding van handelswijk Rechteroever kon rekenen op flink wat publieke belangstelling. Het vuur werd aan de kerstbomen gestoken door Prins Werner, leden van de handelsvereniging en het Schepencollege. Naast de verbranding was er ook een duik van de Ninoofse ijsberen voorzien wat bij vele toeschouwers voor rillingen zorgde bij het zien van de duikers in het ijskoude water. Ook werd er een snoepjesworp gehouden voor de kinderen en was er de trekking van de eindejaarsactie. DJ Tim zorgde voor de muziek en ambiance rond de vuurstapel en enkele carnavalsverenigingen hadden een standje met drankjes voorzien, de hongerigen konden dan weer terecht aan het oliebollenkraam. De voorzitter van handelswijk Rechteroever Pascal Carael was zeer tevreden over de geslaagde editie 2018 van de kerstboomverbranding en ijsberenduik.   Foto's Giovanni Neckebroeck  

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons