Cannot get Ninove location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

De Okkernoot vzw is op zoek naar vrijwilligers!

16 januari 2018
De Okkernoot vzw is op zoek naar vrijwilligers!

De Okkernoot is een vergunde en erkende zorgaanbieder voor personen met een autismespectrumstoornis of een andere (mentale) beperking. Zij zijn steeds op zoek naar vrijwilligers om hen te ondersteunen bij allerhande activiteiten. Zo zijn ze binnen de 3 vestigingen (Vollezele, Denderwindeke, Halle) op zoek naar vervoers-, wandel-, zwem-, kook- en tuinvrijwilligers of naar vrijwilligers voor individuele activiteiten.

Voor de vestiging in Denderwindeke zoeken zij:

-          Vervoersvrijwilligers: bewoners ergens ophalen en/of afzetten naar hun activiteit mits vervoersvergoeding.

Voor meer info, neem contact op met Nele Vergalle via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 054/31.70.21

 

Voor de vestiging in Vollezele zoeken zij:

-          Iemand die om de 2 weken op vrijdagnamiddag (+/- 2u) samen met een begeleider van De Okkernoot mee de zwerfvuilactie wil begeleiden. Samen op stap gaan om het zwerfvuil in de buurt op te rapen.

-          Iemand (evt. met een hond) om mee te wandelen (+/- 2u) met enkele bewoners en een begeleider van De Okkernoot.

-          Iemand die mee naar rusthuis De Zwaluw wil gaan om de 2 weken op vrijdagnamiddag (+/- 2u) met 2 van de bewoners. Zij draaien daar dan muziek voor de bewoners van het rusthuis en spelen er samen spelletjes.

-          Naaivrijwilligers om het naaiclubje te versterken (voor herstel- en verstelwerk van kledij).

-          Een vrijwilliger die met één van de bewoners die in een rolstoel zit in de tuin van De Okkernoot een wandeling wil maken.

-          Een vrijwilliger die met één van de bewoonsters tijdens de schoolvakantieperiodes leuke individuele activiteiten wil doen.

-          Vervoersvrijwilligers

Voor meer info, neem contact op met Sofie De Wit via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 054/56.74.53

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons