Ninove 02 Jun 2020 - 21u43
Scattered Clouds
27.4°C

Postkantoor gaat tegen de vlakte voor nieuw politiegebouw

18 januari 2018

#Ninove - In het centrum van Ninove aan de centrumlaan zijn de afbraakwerken gestart voor de bouw van het nieuwe politiecommissariaat. Dat komt op de plaats waar  het oude post-gebouw en de werkwinkel stond. De nieuwe kantoren zijn broodnodig om alle politie-diensten onder één dak te krijgen. het gebouw moet als alles vlot verloopt klaar zijn tegen eind mei 2019.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons