Ninove 06 Jun 2020 - 10u21
Lichte regen
8.71°C

Damiaanactie trapt jaarlijkse campagne en stiftenverkoop af

20 januari 2018

Ninove - Traditiegetrouw brengen ze in de maand januari zoveel mogelijk vrijwilligers en sympathisanten van Dami-aanactie bijeen tijdens provinciale startmomenten om samen het startschot te geven van de januaricampag-ne, die dit jaar volledig in het teken staat van de strijd tegen lepra. Dit jaar is het Oost-Vlaamse netwerk hiervoor afgezakt naar het Hemerijckx Comité van Ninove.

Wij zitten vandaag de dag maar al te vaak gekluisterd aan onze smartphones en kopen met een simpele klik een virtueel leven voor een paar minuten extra speelplezier. Niks mis mee om ons af en toe even helemaal onder te dompelen in de virtuele wereld. Maar we mogen de werkelijkheid niet uit het oog verliezen. En die is dat we voor slechts 50 euro een leprapatiënt kunnen behandelen en genezen. Inderdaad, 50 euro! Met dat bedrag kunnen jij en ik dus een écht leven redden!

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons