Cannot get Ninove location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Damiaanactie trapt jaarlijkse campagne en stiftenverkoop af

20 januari 2018

Ninove - Traditiegetrouw brengen ze in de maand januari zoveel mogelijk vrijwilligers en sympathisanten van Dami-aanactie bijeen tijdens provinciale startmomenten om samen het startschot te geven van de januaricampag-ne, die dit jaar volledig in het teken staat van de strijd tegen lepra. Dit jaar is het Oost-Vlaamse netwerk hiervoor afgezakt naar het Hemerijckx Comité van Ninove.

Wij zitten vandaag de dag maar al te vaak gekluisterd aan onze smartphones en kopen met een simpele klik een virtueel leven voor een paar minuten extra speelplezier. Niks mis mee om ons af en toe even helemaal onder te dompelen in de virtuele wereld. Maar we mogen de werkelijkheid niet uit het oog verliezen. En die is dat we voor slechts 50 euro een leprapatiënt kunnen behandelen en genezen. Inderdaad, 50 euro! Met dat bedrag kunnen jij en ik dus een écht leven redden!

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons