Ninove 02 Jun 2020 - 20u14
Scattered Clouds
27.4°C

Dienstenchequebedrijf laat personeel Ninove beter kennen

20 januari 2018
Dienstenchequebedrijf laat personeel Ninove beter kennen

#Ninove  Dienstenchequebedrijf Plus Home Services met vestiging in de Kaardeloodstraat in Ninove organiseerde een rondleiding door de stad voor het personeel dat bij hen tewerk gesteld is. Dit bedrijf heeft in ons land 4800 personeelsleden waarvan er 80 tewerkgesteld worden in Ninove, onder deze werknemers bevinden zich mensen van 10 verschillende nationaliteiten. Om deze mensen de stad waar ze wonen en werken beter te leren kennen organiseerde het bedrijf een rondleiding met stadsgids langs de belangrijkste gebouwen in het centrum en gaf stadsgids Petrus de nodige uitleg over de geschiendenis van onze stad. De verantwoordelijke van de Ninoofse vestiging, Daphné, was tevreden over de opkomst. De dag ging van start met een ontbijt in cafe De Keizer, waar ook Schepen van integratie Katie Coppens langskwam om het initiatief te steunen.  Foto's Giovanni Neckebroeck 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons