Ninove 03 Jun 2020 - 19u16
Overcast Clouds
20.36°C

Leerlingen geven les aan senioren over smartphone

23 januari 2018
Leerlingen geven les aan senioren over smartphone

#Ninove  - De leerlingen van 6 OR van het Heilig Harten Instituut zetten zich in om senioren te leren omgaan met de moderne multimedia in het project "Digisenior". De leerlingen leggen het gebruik uit van een smartphone, oa over hoe foto's nemen, bewerkingen en nuttige toepassingen met het toestel. Er volgt nog een tweede lesdag op 29 januari.   Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons