Ninove 16 Jul 2018 - 01:25
Bewolkt
20°C

Ninofmedia nu ook op je TV te bekijken

28 januari 2018
Ninofmedia nu ook op je TV te bekijken

#Ninove - Wil je graag het dagelijkse nieuws en de livestream die Ninofmedia gaat brengen van carnaval Ninove op 18/2 volgen op je TV vanuit je luie zetel ?

Het kan vanaf nu via Chromecast.

Chromecast is een dongle die wordt aangesloten op de HDMI-poort van een hd-televisie of beeldscherm. De stroom wordt geleverd door het apparaat aan te sluiten op een USB-poort. Het apparaat maakt verbinding met het internet via een wifi- of een ethernetadapter met het Google-account van de gebruiker. Het apparaat dient via internet ingesteld te worden.

Met de nieuwe Chromecast kan je gemakkelijk van online multimedia genieten op je tv: films, tv-programma’s, series, muziek en nog veel meer. De nieuwe Chromecast ondersteunt apps van o.a. Videoland, NPO, Spotify, Netflix en Youtube. Nooit meer samen rond kleine schermpjes en speakers, maar gewoon op de bank voor de tv. De Chromecast wordt automatisch bijgewerkt en heeft een steeds toenemend aantal apps. . De Chromecast ondersteunt inmiddels honderden apps. Via onderstaande link kom je alles te weten van dit practige toestel voor 39 euro.

 

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons