Ninove 18 Jul 2018 - 22:26
Deels bewolkt
21°C

Dikkentruiendag in milieubewuste IKORN Sint-Jorisschool

06 februari 2018
Dikkentruiendag in milieubewuste IKORN Sint-Jorisschool

 #Ninove - De IKORN Sint-Jorisschool voor buitengewoon onderwijs nam vandaag dinsdag 6 februari 2018 deel aan de Dikkentruiendag. De jaarlijkse Dikketruiendag in februari richt zich op het onderwijs (scholen, hogescholen en universiteiten), bedrijven, organisaties en gemeenten. Dit jaar was de breiclub van KVLV Ninove en Moock Karina bereid om voor elke leerling en leerkracht van deze milieubewuste school een sjaal te breien in totaal 114 stuks.

Als u een dikke trui of thermische onderkleding draagt, kunt u de thermostaat lager zetten. Eén graad minder betekent gemiddeld 7% minder stookkosten en broeikasgassen. Ook door lichten te doven bij het verlaten van een ruimte, toestellen uit te schakelen na gebruik, de verwarming correct af te stellen, ... kunt u energie besparen en de CO2-uitstoot verminderen.MOS Duurzame scholen straffe scholen’ helpt scholen uit het basis- en secundair onderwijs het hele jaar door om energie te besparen.(NMA)

 

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons