Ninove 05 Jun 2020 - 06u01
Broken Clouds
9.63°C

Ninove voor een gezonde gemeente ‘DENDER-end’ Tournée Minérale

07 februari 2018

Een Gezonde Gemeente is een gemeente die ernaar streeft om iedere inwoner, bezoeker, werknemer, toerist etc. maximale kansen en stimulansen te geven om gezond te kunnen leven in een gezonde omgeving. Vanuit Logo Dender ondersteunen wij onze Gezonde Gemeenten bij het uitstippelen van hun gezondheidsbeleid, met oog op langetermijneffecten.(NMJP)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons