Ninove 31 May 2020 - 06u29
Clear Sky
15.05°C

Gemeenschapswachten zijn de ‘ogen en oren’ op straat

08 februari 2018
#Ninove - Afgelopen woensdag stelde burgemeester De Jonge de eerste vier gemeenschapswachten voor. Het invoeren van de gemeenschapswachten kadert in het integrale veiligheidsbeleid van de stad.
 
Hun voornaamste taak bestaat erin om nauw in contact te staan met de bevolking en op die manier eventuele problemen of overlast snel te melden aan de politiediensten. Samen met de buurtinformatienetwerken moeten de gemeenschapswachten het veiligheidsgevoel bij de Ninovieter verder verhogen.

Ninove opnieuw een stuk veiliger

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons