Ninove 05 Jun 2020 - 05u22
Broken Clouds
9.63°C

Twee wagens botsen op gevaarlijk kruispunt Den Doorn

15 februari 2018

#Ninove - Een ongeval op kruispunt Den Doorn heeft donderdagochtend heel wat verkeershinder veroorzaakt. Rond 6.30 uur botsten twee personenwagens op elkaar. Beide voertuigen hadden groen licht en kwamen uit de tegenovergestelde richting. Een  automobilist die uit de richting van Ninove kwam en de N45 richting Aalst wou oprijden, merkte zijn tegenligger te laat op en raakte het voertuig. Het kruispunt werd daardoor een tijd geblokkeerd. Bij het ongeval zijn  twee personen weggebracht met hun verwondingen. Het kruispunt waar het ongeval gebeurde, staat bekend als gevaarlijk.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons