Ninove 04 Jun 2020 - 08u20
Overcast Clouds
20.36°C

Dak van villa vat vuur in Pollare

16 februari 2018

#Pollare - Aan de Roe in Pollare boven op de pollareberg heeft vrijdagavond de achterbouw van een woning vuur gevat. Via de schouwpijp van een kachel verspreidde het vuur zich naar het dak. Achter de villa was zeer recent een nieuwe achterbouw aangezet, waarin een kachel stond die vermoedelijke de brand veroorzaakte.

De brandweer moest een deel van het dak van de achterbouw open breken om het vuur te kunnen blussen. De woning zelf bleef gevrijwaard van het vuur, maar liep wel lichte rook- en waterschade op. Bij de brand raakte niemand gewond.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons