Ninove 06 Jun 2020 - 10u52
Lichte regen
8.71°C

Inbraak in gemeentescholen De Lettertuin en Windekind

07 maart 2018
Inbraak in gemeentescholen De Lettertuin en Windekind

In de nacht van dinsdag op woensdag is er ingebroken in twee gemeentescholen. In Ninove drongen onbekenden binnen in De Lettertuin in de wijk Groeneweg, de buit was oa een beamer, in Denderwindeke was Windekind het slachtoffer. Beide scholen kregen ook in het verleden al verschillende malen inbrekers over de vloer en kregen al extra beveiliging, de politie is een onderzoek gestart naar de dader(s).

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons