Ninove 19 Jul 2018 - 05:45
Meestal helder
12°C

Doe mee aan de Nienoofse lenteschoonmaak tussen 17 en 31 maart.

08 maart 2018
Doe mee aan de Nienoofse lenteschoonmaak tussen 17 en 31 maart.

#Ninove - Zin om samen met je vereniging, buurtcomité of een aantal vrienden een handje toe te steken om je buurt weer wat mooier en properder te maken? Je werkt niet enkel aan een beter en aangenamer leefmilieu,
je kan er nog een leuke geschenkbon aan overhouden ook!

Praktisch
Kies zelf een straat of de omgeving die tussen 17 en 31 maart zal opgeruimd worden en laat dit liefst vóór 12 maart weten aan de- dienst leefmilieu. Geef zeker mee wie, wanneer, waar en eventueel met hoeveel mensen er zal opgeruimd worden.
Voor de deelnemers voorziet de stad gratis zwerfvuilzakken, fluo-vestjes, afvalgrijpers en handschoenen. Het opgeruimde zwerfvuil wordt opgehaald door de mensen van de technische dienst.

Beloning
De stad geeft als beloning voor het mooie werk de deelnemers in groep een lekkere ontbijtkoek. Groepen van minstens 10 personen kunnen achteraf nog een mooie beloning krijgen. Voor een traject van minstens 1,5 kilometer
krijg je een geschenkbon van 50 euro,voor een traject van minimum 3 kilometer een geschenkbon van 100 euro! Het reglement en het aanvraagformulier krijg je bij de dienst leefmilieu.
Zin gekregen om van Ninove een mooiere en nettere stad te maken? Schrijf dan snel in bij de dienst leefmilieu!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
054 31 32 67

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons