Ninove 04 Jun 2020 - 08u29
Overcast Clouds
20.36°C

Doe mee aan de Nienoofse lenteschoonmaak tussen 17 en 31 maart.

08 maart 2018
Doe mee aan de Nienoofse lenteschoonmaak tussen 17 en 31 maart.

#Ninove - Zin om samen met je vereniging, buurtcomité of een aantal vrienden een handje toe te steken om je buurt weer wat mooier en properder te maken? Je werkt niet enkel aan een beter en aangenamer leefmilieu,
je kan er nog een leuke geschenkbon aan overhouden ook!

Praktisch
Kies zelf een straat of de omgeving die tussen 17 en 31 maart zal opgeruimd worden en laat dit liefst vóór 12 maart weten aan de- dienst leefmilieu. Geef zeker mee wie, wanneer, waar en eventueel met hoeveel mensen er zal opgeruimd worden.
Voor de deelnemers voorziet de stad gratis zwerfvuilzakken, fluo-vestjes, afvalgrijpers en handschoenen. Het opgeruimde zwerfvuil wordt opgehaald door de mensen van de technische dienst.

Beloning
De stad geeft als beloning voor het mooie werk de deelnemers in groep een lekkere ontbijtkoek. Groepen van minstens 10 personen kunnen achteraf nog een mooie beloning krijgen. Voor een traject van minstens 1,5 kilometer
krijg je een geschenkbon van 50 euro,voor een traject van minimum 3 kilometer een geschenkbon van 100 euro! Het reglement en het aanvraagformulier krijg je bij de dienst leefmilieu.
Zin gekregen om van Ninove een mooiere en nettere stad te maken? Schrijf dan snel in bij de dienst leefmilieu!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
054 31 32 67

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons