Ninove 18 Jul 2018 - 22:26
Deels bewolkt
21°C

Samen pakt uit met twee nieuwe onafhankelijke kandidaten

15 maart 2018
Samen pakt uit met twee nieuwe onafhankelijke kandidaten

Mia De Wolf en Brigitte Van Bellingen

Met Mia De Wolf (45 jaar) zet Samen een gedreven Aspelaarse op haar lijst. “Samen komt los van de traditionele politiek en net dat buiten het hokjes-denken sprak me aan.  Als cafédochter maar ook actief in het lokaal verenigingsleven zal ik me zeker inzetten voor meer aandacht voor onze deelgemeenten. Vanuit mijn expertise in de sociale tewerkstelling, zie ik dat sommige doelgroepen bvb. zij met grote afstand tot de arbeidsmarkt, heel weinig opties hebben om in eigen stad te werken. Daar moeten we verder aan werken.”

Die aandacht voor sociale doelgroepen deelt ze alvast met Brigitte Van Bellingen.

Brigitte Van Bellingen (52 jaar) is geboren en getogen in Ninove en is mede-oprichter van de Facebookgroep “Zonder Honger Naar Bed”. “Met dit initiatief brengen we Ninovieters met elkaar in contact. Particulieren en zelfstandigen die voeding en andere hulpmiddelen over hebben, kunnen die via onze groep dan aan behoeftige Ninovieters aanbieden. Zo krijgen we stilaan een netwerk van Ninovieters die elkaar helpen. Heel mooi om zien. Met mijn deelname aan “Samen” breng ik het thema armoede en sociale kansen onder de aandacht bij Samen en de Ninovieters.”

'Samen slim en stapsgewijs opbouwen'

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons