Ninove 16 Jul 2018 - 01:22
Bewolkt
20°C

Ninoofse Narrengilde reikt Geluksnar 2017 uit

23 maart 2018
Ninoofse Narrengilde reikt Geluksnar 2017 uit

Naar jaarlijkse gewoonte ging VZW De Ninoofse Narrengilde op zoek naar een verhaal van iemand die het voorbije jaar een dosis pech over zich heen heeft gehad, zodoende deze mensen een financieel duwtje in de rug te geven.

De inzendingen lieten voor 2017 echter te wensen over... een goed teken kan men stellen, want misschien is menig Ninovieter van pech en ellende gespaard gebleven.

Maar wat met de “Geluksnar 2017”?

VZW De Ninoofse Narrengilde heeft de touwtjes zelf in handen genomen in een zoektocht naar een waardig kandidaat.  Geen persoonlijke toenadering naar iemand specifiek, maar wel een vereniging die zich inzet voor het welzijn van anderen wordt dit jaar in de kijker gezet.

De organisatie “Zonder honger naar bed” onder het goedziend oog van Brigitte en Rita, zet zich in voor de bedeling van voedsel onder de Ninovieters die het wat minder breed hebben, zodat ook deze mensen zonder honger naar bed kunnen gaan. 
Heb jij iets extra gekookt? Heb jij nog heel wat eten over? Wil jij een taart of cake bakken voor een kindje wiens mama of papa dit niet kan bekostigen?  Wel dan ben je bij hen aan het juiste adres.
Gooi niet alles in de vuilnisbak, want misschien kan jij wel een hongerig maagje blij maken.

De “Geluksnar 2017” werd samen met 500 euro aan stadsbonnen overhandigd aan Brigitte Van Bellinghen, één van de oprichters van de organisatie “Zonder honger naar bed” in Cafè Het Volkshuis te Ninove.  Een mooi extraatje bovenop de viering van hun éénjarig bestaan.

Wil jij ook je steentje bijdragen, ga dan zeker een kijkje nemen op hun Facebook pagina!    Foto Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons