Cannot get Ninove location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.

Ontdek de échte Italiaanse keuken

12 april 2018
Ontdek de échte Italiaanse keuken

#Ninove – vandaag zaterdag 14 april opent aan de Aalstersesteenweg 191 een gloednieuw Italiaans restaurant, en wat voor een!

Scaramuccia richt zich op de amateur van de authentieke Italiaanse keuken. “Ter gelegenheid van de opening ontvangen we volgende maand iedereen met een glaasje prosecco,” steekt zaakvoerder Werner De Nauw en zijn echtgenote Carina van der Perre van wal. “Scaramuccia onderscheidt zich van de doorsnee pizzeria waar de gerechten aangepast worden aan de Belgische keuken.

Niet zo bij ons! Wij serveren de artisanale Italiaanse keuken, op basis van dagverse ingrediënten en met huisbereide pasta’s. Bovendien heb je een goede reden om ons regelmatig een bezoek te brengen want maandelijks zetten we een Italiaanse regio in de kijker en serveren we een aantal typische streekgerechten. Wie het land kent, weet dat Italië internationaal genoemd wordt voor zijn lokale gastronomie. Binnenkort hoef je niet te reizen om die heerlijke gerechten te proeven. Uiteraard serveren wij dit alles met een mooie selectie wijnen in een aangenaam kader en met een verzorgde bediening.

” De opening van Scaramuccia is voorzien op 14 april. Naast wekelijkse suggesties is er iedere werkdag een verzorgde lunch alsook een weekendmenu met aangepaste wijnen.

Aalstersesteenweg 191,9400 Ninove. Info: 054 25 62 55 Openingsuren van 11u30 tot 14u30 en van 17u30 tot 22u00. Een website en Facebook-pagina zijn binnenkort beschikbaar.

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons