Ninove 06 Jun 2020 - 10u50
Lichte regen
8.71°C

De gezelligste tea-room van Ninove!

13 april 2018
De gezelligste tea-room van Ninove!

#Ninove - Prachtig recent vernieuwde en sfeervolle zaak  net buiten het centrum van Ninove een plek waar je gezellig kan bijpraten rond een tasje koffie met een vriend of vriendin? Een plek waar je met de (klein)kinderen heen kan voor een lekkere pannenkoek ,wafel of ijsje? Ergens waar je altijd terecht kan voor een vriendelijke babbel ? Buiten op het terras is het aangenaam vertoeven: de ideale plek om van een ijsje te genieten.

De zaak Martinique is gekend voor haar dagverse producten aan zeer democratische prijzen. U wordt er in de watten gelegd door gastvrouw Kathy en haar team bij Tea-Room Martinique aan de Albertlaan in Ninove.

Elke dag open vanaf 18/4 van 14uur tot 21uur tijdens de zomerperiode op dinsdag gesloten. 
Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons