Ninove 06 Jun 2020 - 10u03
Lichte regen
8.71°C

Filip Devos wint complete PV-installatie van de firma DACO in NINOVE

02 juni 2018

#Ninove - DACO ontwerpt en installeert totaalconcepten op het vlak van energie, verwarming, koeling en ventilatie en richt zich daarbij zowel tot particulieren, bouwfirma's en architecten.

Hun grootste betrachting is om het traject van verbouwing en installatie voor onze klanten zo zorgeloos mogelijk te maken, door een ongeëvenaarde service, zowel voor (in de budgetteringsfase), tijdens, als nà (dienst na verkoop en opvolging) de eigenlijke werken.

Zaakvoerder Davy belichaamt die passie en gedrevenheid het best, maar hij weet ze ook perfect over te brengen op zijn jonge en enthousiaste team. DACO investeert ook voortdurend in jong talent, in opleiding en bijscholen. Het resultaat is een hecht team dat door het vuur gaat voor elkaar, én voor u.

Elisabethlaan 10, 9400 Ninove

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tel: +32 54 24 48 81

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons