Ninove 02 Jun 2020 - 21u13
Scattered Clouds
27.4°C

Win een pop-up shop in hartje Ninove!

04 juni 2018
Win een pop-up shop in hartje Ninove!

#Ninove - Ben jij een gedreven ondernemer die ruimte zoekt om een business te starten of verder uit te bouwen?
Droom je ervan om jouw eigen zaak te openen?

Grijp nu jouw kans en win een pop-up shop in hartje Ninove!
Stuur jouw concept en businessplan uiterlijk 11 juli om 19u door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Criteria om deel te nemen

  1. Iedereen die een pop-up/start-up wenst te openen en meerderjarig is, komt in aanmerking. 
  2. Belangrijke parameters zijn: attractiviteit, originaliteit, doordachtheid, match met Ninia Shopping Center
  3. Het concept mag geen directe concurrentie zijn met een bestaande handelaar in Ninia Shopping Center
  4. De pop-up dient de openingsuren van het shoppingcenter te volgen: maandag-zaterdag van 10u-19u (+ zondagsopeningen op 7/10, 16/12, 23/12 en 30/12 van 10u-18u)
  5. De pop-up dient het binnenhuisreglement van Ninia Shopping Center na te leven.
  6. Elke deelnemer beschikt over een volledig businessplan.
  7. Volgende elementen zijn zeker aanwezig in het businessplan: naam pop-up store, beschrijving concept/product, beschrijving inrichting winkel, medewerkers, swot-analyse, financiële analyse, foto’s/sketches. 
  8. Alle finalisten moeten hun businessplan voorleggen aan de jury (bestaande uit AGRE). Deze pitch vindt plaats in Ninia Shopping Center. 
  9. De beslissingen van de jury zijn niet betwistbaar
Verloop van de wedstrijd
Uit alle deelnemers die uiterlijk op 11 juli een volledig uitgewerkt voorstel indienen (zie criteria hierboven) worden 5 finalisten geselecteerd. 
Die finalisten mogen op 2 augustus hun businessplan voorstellen aan een jury.
De winnaar van de wedstrijd wint dit najaar voor 4 maanden een eigen pop-up in Ninia Shopping Center.
 

Enkel deelnemers die volledig aan het reglement voldoen, kunnen deelnemen aan de wedstrijd en maken kans om een pop-up uit te bouwen in Ninia Shopping Center. Elke deelnemer moet het reglement lezen en accepteren. Het reglement is op te vragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of is hieronder te lezen.

REGLEMENT - WEDSTRIJD GEORGANISEERD DOOR NINIA NV

http://www.niniashoppingcenter.be/evenementen/win-een-pop-up

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons