Ninove 05 Jun 2020 - 05u51
Broken Clouds
9.63°C

Shoppingweekend en evenementen tijdens 'Ninove Zomert'

13 juni 2018
Shoppingweekend en evenementen tijdens 'Ninove Zomert'

#Ninove  - Op zaterdag 16 en zondag 17 juni organiseert VHN (Verenigde Handelaars Ninove) in samenwerking met de dienst lokale economie ‘Ninove Zomert’. Met dit shoppingweekend worden de topdagen in een nieuw kleedje gestopt. Sfeer en beleving in de Ninoofse binnenstad brengen, is voortaan het uitgangspunt van de vernieuwde werkgroep.

Het Oudstrijdersplein wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een hippe strandbar. Dj’s zorgen voor hippe muziek. Verspreid over de binnenstad zijn er gezellige zithoekjes waar de bezoeker kan genieten van streetfood en cocktails aan één van de vele foodtrucks. 

De winkeliers zetten tijdens Ninove Zomert hun beste beentje voor. Naast interessante koopjes krijgen de etalages voor dit weekend een zomerse look. Bezoekers kunnen deelnemen aan een leuke winkelactie en zo een weekend naar Barcelona winnen.

Voor de jongste Ninovieters is er een aangepast programma: naast traditionele kinderanimatie zijn er ook gratis workshops waarbij de kinderen een Hawaïaanse bloemenkrans leren maken.  (GNE)

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons