Cannot get Ninove location id in module mod_sp_weather. Please also make sure that you have inserted city name.


Warning: imagejpeg(): gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /home/ninofmedia/public_html/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro/includes/helper.php on line 295

Shoppingweekend en evenementen tijdens 'Ninove Zomert'

13 juni 2018
Shoppingweekend en evenementen tijdens 'Ninove Zomert'

#Ninove  - Op zaterdag 16 en zondag 17 juni organiseert VHN (Verenigde Handelaars Ninove) in samenwerking met de dienst lokale economie ‘Ninove Zomert’. Met dit shoppingweekend worden de topdagen in een nieuw kleedje gestopt. Sfeer en beleving in de Ninoofse binnenstad brengen, is voortaan het uitgangspunt van de vernieuwde werkgroep.

Het Oudstrijdersplein wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een hippe strandbar. Dj’s zorgen voor hippe muziek. Verspreid over de binnenstad zijn er gezellige zithoekjes waar de bezoeker kan genieten van streetfood en cocktails aan één van de vele foodtrucks. 

De winkeliers zetten tijdens Ninove Zomert hun beste beentje voor. Naast interessante koopjes krijgen de etalages voor dit weekend een zomerse look. Bezoekers kunnen deelnemen aan een leuke winkelactie en zo een weekend naar Barcelona winnen.

Voor de jongste Ninovieters is er een aangepast programma: naast traditionele kinderanimatie zijn er ook gratis workshops waarbij de kinderen een Hawaïaanse bloemenkrans leren maken.  (GNE)

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons