Ninove 20 Aug 2018 - 03:30
Bewolkt
18°C

Veeloo de e bike aan huis nu ook in Ninove

02 juli 2018

Een elektrische fiets online kopen? Het kan eenvoudig met enkele klikken. Maar wie zal de fiets voor jou rijklaar afstellen? En biedt de e-bike wel het comfort dat je van een elektrische fiets had verwacht?

Veeloo wil het comfort van de e-bike dichter bij de gebruiker brengen. Met een gratis testrit aan huis of op locatie naar keuze laten we je het elektrische fietsen echt ervaren. Tijdens ons bezoek begeleiden we je om de fiets te kiezen die perfect in harmonie is met jou. Na ons bezoek zal je vertrouwd zijn met je e-bike.

Maar wees gerust: ook na je aankoop kan je rekenen op de service die je geniet bij de lokale fietsenwinkel. Meer nog, we bieden je een all in service aan huis voor levering, onderhoud, herstelling en pechverhelping. Het enige wat je nog hoeft te doen is zorgeloos genieten en trappen, ja hoor je blijft in beweging met zo'n elektrische fiets!

http://veeloo.be/

 

Jouw elektrische fiets aan huis getest en geleverd, dat is Veeloo!

Over Ons

Ninofmedia brengt vooral nieuws uit Ninove en zijn deelgemeenten.

Wij maken het nieuws met artikels, foto’s en audio- en videofragmenten. Onze medewerkers zijn flexibel, werken live ter plaatse en breiden voortdurend hun netwerk uit. 

Contacteer ons