Ninove 06 Jun 2020 - 10u27
Lichte regen
8.71°C

Veeloo de e bike aan huis nu ook in Ninove

02 juli 2018

Een elektrische fiets online kopen? Het kan eenvoudig met enkele klikken. Maar wie zal de fiets voor jou rijklaar afstellen? En biedt de e-bike wel het comfort dat je van een elektrische fiets had verwacht?

Veeloo wil het comfort van de e-bike dichter bij de gebruiker brengen. Met een gratis testrit aan huis of op locatie naar keuze laten we je het elektrische fietsen echt ervaren. Tijdens ons bezoek begeleiden we je om de fiets te kiezen die perfect in harmonie is met jou. Na ons bezoek zal je vertrouwd zijn met je e-bike.

Maar wees gerust: ook na je aankoop kan je rekenen op de service die je geniet bij de lokale fietsenwinkel. Meer nog, we bieden je een all in service aan huis voor levering, onderhoud, herstelling en pechverhelping. Het enige wat je nog hoeft te doen is zorgeloos genieten en trappen, ja hoor je blijft in beweging met zo'n elektrische fiets!

http://veeloo.be/

 

Jouw elektrische fiets aan huis getest en geleverd, dat is Veeloo!

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons