Ninove 29 May 2020 - 13u55
Clear Sky
10.04°C

Opening van twee pop-upwinkels in Ninia Shopping Center

04 september 2018
Opening van twee pop-upwinkels in Ninia Shopping Center

NINOVE - Twee kandidates hebben de wedstrijd ‘Win your pop-up’ gewonnen, die AG Real Estate deze zomer organiseerde. Sinds 1 september kunnen de klanten in Ninove de collectie van het Belgische label CDKN ontdekken en kunnen ze profiteren van de professionele manicure van NeoNail.

Eind juni lanceerde AG Real Estate een wedstrijd. De deelnemers maakten kans om gedurende vier maanden een winkeloppervlakte van zo’n 140 m² te winnen in Ninia Shopping Center in het hart van Ninove. Sam Perneel, Head of Asset Management Retail bij AG Real Estate, legt uit waarom: “We hebben dit project opgezet om nieuwe concepten te ontdekken en bekend te maken bij onze klanten. We vinden het ook belangrijk om een originele boost te geven aan de commercialisering van huurpanden en het hart van Ninove nieuw leven in te blazen.” 

Begin augustus verschenen 5 finalisten voor een jury van experts. Tot ieders verrassing selecteerden zij niet één, maar twee winnaars, die op 1 september hun deuren openden voor klanten.

Het eerste concept, dat in de smaak viel door zijn originaliteit en zijn verenigend project, is dat van ‘CDKN-Official Pop Up with Friends’. Dit is een Belgisch label, dat begon met het creëren van T-shirts met grappige citaten. Het biedt nu ook andere Belgische ontwerpers – de ‘vrienden’ genoemd – aan om deel te nemen aan het avontuur, door hun creaties te verkopen in de pop-ups van CDKN. Het CDKN-team is niet aan zijn proefstuk toe, aangezien het al tijdelijke winkels heeft geopend in Antwerpen, Hasselt en Knokke.

Het tweede bekroonde concept heet de NeoNail Concept Store. In dit manicuresalon kunnen particulieren en professionals ook een zeer gevarieerd assortiment merkproducten vinden, geselecteerd door deze onmiskenbaar zeer actieve kandidate. Deze pop-up wordt geïnstalleerd op een oppervlakte van 115 m² en vormt duidelijk een aanvulling van het winkelaanbod van Ninia Shopping Center en omgeving. NeoNail heeft nog een andere studio in Haaltert.

"Wij heten hen uiteraard van harte welkom en wensen hen veel succes in dit nieuwe vier maanden durende avontuur”, aldus Bram Sibbens, Asset Manager. “We zijn blij dat we deze twee zeer enthousiaste deelneemsters hebben ontmoet. Het beste scenario is dat ze hun concept kunnen testen op de klanten van Ninia Shopping Center, terwijl wij ons assortiment uitbreiden”.

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons