Ninove 04 Jun 2020 - 09u12
Lichte regen
14.22°C

Garage Vernaillen opende nieuwe toonzaal

16 september 2018

NINOVE – De zaakvoerder en het personeel van de Toyota-garage langs de Albertlaan stelden met gepaste trots hun nieuwe toonzaal voor aan de klanten. Zij kunnen er alle nieuwe modellen presenteren in een lichte en fris ogende ruimte.

Walter Vernaillen begon in 1971 met een garage in de Leopoldstraat, Okegem. “Dat was toen nog zonder merk”, aldus Koen, boekhouder in het bedrijf. “In 1973 is het dan een Toyota-garage geworden en in 1983 zijn we verhuisd naar de Albertlaan. Voor de afdeling occasiewagens breidden we in 2004 onze toonzaal een eerste keer uit. En nu hebben we 150 m² extra bij voor de nieuwe modellen. Dat laat ons toe het hele gamma te presenteren, ook de lichte bestelwagens.”

De klanten, die op de openingsavond aanwezig waren, toonden zich alvast enthousiast. “Zeer mooi, een volledig nieuw concept met veel licht. Het valt echt in de smaak. Het is een open, moderne toonzaal waar je meer wagens kunt showen.”

Tevreden en trouwe klanten, ook en vooral over de auto’s die ze hier kochten. En dat merken ze bij Vernaillen in de goede verkoopcijfers. “Het is fijn te horen dat de klanten tevreden zijn, ook over onze nieuwe toonzaal”, aldus zaakvoerder Wim. “Er is inderdaad een heel stuk bijgebouwd. Ook de bureelruimte is opgefrist; dat mocht wel na al die jaren. We liepen al lang rond met die idee: niet alleen opfrissen, maar ook uitbreiden. Het is voor ons trouwens ook veel leuker om in een dergelijke omgeving te werken.”

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons