Ninove 07 Jun 2020 - 09u26
Overcast Clouds
11.48°C

‘Dag van de markt’ op dinsdag 2 oktober

27 september 2018
‘Dag van de markt’ op dinsdag 2 oktober

NINOVE – De dienst lokale economie zet de wekelijkse marktdag speciaal in de kijker op dinsdag 02 oktober tijdens de ‘Dag van de markt’.

Elke dinsdagochtend verwelkomt Ninove meer dan 100 marktkramers. De dinsdagmarkt is daarmee een van de grootste markten van de streek.

Op dinsdag 2 oktober zet de dienst lokale economie dit wekelijkse evenement extra in de kijker, met de 'Dag van de markt'.

De mobiele jazzband ‘Goe Beezig’ zorgt voor de goede sfeer. Bij de marktkramers kun je genieten van kortingen, proevertjes en geschenken aan de kramen.

Tijdens de 'Dag van de markt' parkeer je gratis in de volledige binnenstad.

Info: dienst lokale economie –  054-31 32 66 – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons