Ninove 04 Jun 2020 - 06u40
Overcast Clouds
20.36°C

Dag van de Markt kreeg af te rekenen met regenweer

02 oktober 2018
Dag van de Markt kreeg af te rekenen met regenweer

NINOVE – De 'Dag van de markt' bracht de wekelijkse dinsdagmarkt extra onder de aandacht.

Ninove verwelkomt elke dinsdagochtend meer dan 100 marktkramers. Het is daarmee een van de grootste markten van de streek. Een markt die steeds ook veel volk naar het centrum brengt, met klanten van ver buiten de stadsgrenzen.

Op dinsdag 2 oktober zette de stad samen met de marktkamers dit wekelijkse evenement extra in de kijker, met de 'Dag van de Markt'.

De stad voorzag de mobiele jazzband ‘Goe Beezig’ om voor sfeer te zorgen tussen de kraampjes. De marktkramers lieten op hun beurt de klanten en bezoekers genieten van kortingen, proevertjes en geschenken aan de kramen.

De klanten konden dit gebaar waarderen en deden met plezier hun inkopen op de markt; nadien gingen velen nog wat napraten en iets drinken in één van de koffiehuizen, café's of tearooms in het centrum.

Schepen van middenstand en markten Alain Triest (Open VLD) was tevreden met de organisatie, ondanks een mindere opkomst door het regenachtige weer.

In december komen er nog twee feestmarkten op zondag, daarover binnenkort meer nieuws.

Tijdens de 'Dag van de Markt' kon je gratis parkeren in de volledige binnenstad.

GNE – Foto's Giovanni Neckebroeck

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons