Ninove 06 Jun 2020 - 11u35
Lichte regen
8.71°C

Juweliers Nachtergaele 10 jaar officiële verdeler van de Italiaanse juwelencollectie Marco Bicego

27 oktober 2018

NINOVE – Juweliers Nachtergaele is dit jaar 10 jaar de officiële verdeler van de Italiaanse juwelencollectie Marco Bicego.

Om dit te vieren heeft Juweliers Nachtergaele zijn winkel van vrijdag tot zondag 28 oktober omgevormd tot een grote Marco Bicego Boetiek.

Marco Bicego is een kleurrijke, Italiaanse ontwerper. Zijn inspiratie haalt hij uit zijn Venetiaanse roots. Zijn juwelen staan voor Italiaanse kwaliteit, altijd vervaardigd uit 18 karaat goud.

Juweliers Nachtergaele
Oudstrijdersplein 20-22
9400 Ninove
https://www.juweliernachtergaele.be
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons