Ninove 31 May 2020 - 06u48
Clear Sky
15.05°C

Stad zoekt leveranciers voor drank in De Kuip en De Linde

05 november 2018
Stad zoekt leveranciers voor drank in De Kuip en De Linde

NINOVE – De stad doet een oproep voor twee concessies voor het exclusief leveren van drank in jeugdcentrum De Kuip en in trefcentrum De Linde.

Om nieuwe concessiehouder(s) te kunnen aanstellen, zijn lastenboeken opgemaakt. Deze kan je opvragen bij Kelly De Brabanter, stafmedewerker financiën, via 054-31 32 52 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Een offerte indienen kan ten laatste op 30 november 2018. Stuur deze naar:

College van burgemeester en schepenen
Dienst financiën – tav Kelly De Brabanter
Centrumlaan 100
9400 NINOVE

Je kunt ze ook binnenbrengen bij de dienst financiën op bovenstaand adres.

Info: stad Ninove, dienst financiën, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., 054-31 32 52.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons