Ninove 02 Jun 2020 - 19u57
Scattered Clouds
27.4°C

"UNIZO Ninove komt tegemoet aan een behoefte"

17 november 2018

NINOVE – De KAAi stond vrijdagavond 16 november afgeladen vol bij de start van de lokale UNIZO-afdeling. Een initiatief dat voor de ondernemers en het stadbestuur niets te vroeg komt.

De 5de editie van de Dag van de Onderneming was de ideale gelegenheid om de Ninoofse UNIZO-afdeling boven de doopvont te houden. “We vertegenwoordigen diverse sectoren”, aldus voorzitter Jan Van De Jeught bij zijn openingstoespraak. “Het is een van onze doelstellingen om die ondernemers te verbinden en de onderlinge communicatie te bevorderen. Bovendien kunnen wij op die manier gemakkelijker communiceren met het stadsbestuur.”

Dat laatste was voor burgemeester Tania De Jonge ook een van de pluspunten van een lokale UNIZO-afdeling. Ze verontschuldigde schepen Alain Triest (afwezig wegens ziekte), maar somde graag een aantal inspanningen op die de stad deed om de lokale economie te versterken. “Ik vermeld hier de geschenkenbon, die sinds 2014 bestaat; er is al voor meer dan € 150.000 aan waarde in omloop. Een van de grootste uitdagingen is het bedrijventerrein Doorn Noord, belangrijk voor onze lokale economie en tewerkstelling.”

Voorzitter Jan Van Der Jeught deed nog een oproep om aan te sluiten. We zijn nu al met meer dan 200 leden, die kunnen genieten van de ondersteuning door UNIZO. We voorzien ondermeer causerieën rond bepaalde thema’s, bij voorkeur in een van onze Ninoofse ledenbedrijven.”

De eerstvolgende activiteit heeft plaats op 20 februari 2019. De leden konden hun suggesties daarvoor in een ideeënbus stoppen.

Info: Unizo Ninove.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons