Ninove 05 Jun 2020 - 05u33
Broken Clouds
9.63°C

Ninove komt stilaan in eindejaarssfeer

21 november 2018
Ninove komt stilaan in eindejaarssfeer

NINOVE – In opdracht van de stad is een firma begonnen met de opbouw van de feestverlichting. Een eerste teken dat de eindejaarsperiode nadert.

“Vorig jaar zijn we met een totaal nieuw concept van feestverlichting gestart”, aldus schepen van lokale economie Alain triest (Open VLD). “En dit jaar trekken wij die lijn door. Het blijft een combinatie van avondverlichting met LED’s en een dagzicht. Dat laatste is belangrijk omdat je overdag dan ook een feestelijk effect ziet. De verlichting komt in dezelfde straten als voorheen. Het blijft onze bedoeling om tijdens de eindejaarsperiode in het centrum een aantrekkelijke sfeer te creëren.”

Volgende week volgt een overleg met de middenstandsraad om de hele eindejaarsprogrammatie te finaliseren, inclusief de feestelijke opening van de eindejaarsverlichting.

MLI

Over Ons

Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

Contacteer ons